About

“BEGIN VAN HET BEGIN EN HET EINDE CREËERT DE BELGISCHE ONTWERPER KIM STUMPF (34) ZIJN EIGEN WERELD, ZIJN GEVLOCHTEN EN GESTRUCTUREERDE VLECHTEN ZIJN UITERST PERSOONLIJK EN ZIJN NIET AANSLUITEND OP ENIG BEPAALDE MANIERBEWEGING., WILD MET ROMANTISCHE EN GESTRUCTUREERDE SJAALS, JURKEN, ORNAMENTEN EN GEBREIDE JASSEN, DIE ZE MOEILIJK MAKEN OM TE CATEGORISEREN. “

(Veerle Windels – modejournalist)

 

Na haar studie beeldhouwen, schilderen en mode aan de gerenommeerde Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, studeerde ze af aan La Cambre in Brussel.Na zijn afstuderen in 2007 deed hij ervaring op met Haider Ackermann, Vivienne Westwood en Robert Clergerie.Het merk KIMSTUMPF combineert architecturale vormen met het andere gevoel van de huid en vertegenwoordigt een uniek ontwerp met een strakke lijn en een tijdloze houding. Ontwerp is gemaakt in België met hoogwaardige materialen.

Met een natuurlijke affiniteit met textiel, mengt het merinoswol met innovatieve technieken zoals zeefdruk, lamineren, lasersnijden, verzamelen. “Love of wool” begon zich voor te bereiden op haar installatie op de Pitti Filati-tentoonstelling in Florence, waarvoor ze werd gekozen.

Door je eigen inventaris te beheren, worden je onderzoek en je ervaring nog intenser.