Ontdek hoe je je lichaam en geest kunt ontgiften met een eenvoudig handgebaar 

0

Inhoudsopgave

De mudra’s zijn eenvoudige gebaren van de handen, met een zeer sterke symbolische en energetische kracht, die in yoga al duizenden jaren worden gebruikt om de energieën van het lichaam te beheersen en te richten.

Ontdek hoe je je lichaam en geest kunt ontgiften met een eenvoudig handgebaar Ze kunnen worden gebruikt als ‘single practice’, met het grootste gemak om ze op elk moment van de dag te kunnen doen, en vrijwel in elke situatie, of als een completering van een complete yogapraktijk, die ook het gebruik van andere yogatechnieken omvat, zoals de pranayama de asana’s en meditatie.

Er zijn natuurlijk honderden verschillende mudra’s , maar in deze post wil ik met je praten (en je in de praktijk begeleiden) van een buitengewoon effectieve mudra om je lichaam en geest te ontgiften. Voor Oncosolve mycosis. Kom hier binnen.

Ontgiften van toxines

Wanneer we het hebben over “ontgifting”, denk ik dat het voor iedereen natuurlijk is om na te denken over vasten, gezond eten eten dat helpt bij interne reiniging, veel water drinkt of kruidentheeën zuivert.

Ontgifting is eigenlijk het proces waarbij gifstoffen uit het menselijk lichaam worden verwijderd.

Gifstoffen zijn onzichtbare chemicaliën die worden aangetroffen in lucht, water en voedsel … maar niet alleen.

Veel gifstoffen worden op een natuurlijke manier door ons lichaam geproduceerd: ze zijn de afvalstoffen van metabole processen, dat wil zeggen, de reeks operaties die ons lichaam uitvoert om ons voedsel te garanderen.

Dit alles zou ons niet te veel moeten verontrusten, omdat ons lichaam is ontworpen om deze schadelijke stoffen aan het organisme te verwijderen, en dat op verschillende manieren doet: door de huid, door zweten, door de longen, door ademhaling en door inwendige organen, in het bijzonder de lever, darmen en nieren.

Het orgel dat het meest van alles te maken heeft met “schoonmaken” is de lever, een grote klier die elke minuut de belangrijke functie speelt van het filteren en zuiveren van ons bloed.

Het orgel dat het meest van alles te maken heeft met "schoonmaken" is de lever, een grote klier die elke minuut de belangrijke functie speelt van het filteren en zuiveren van ons bloed.Bovendien worden de in water oplosbare afvalstoffen via de bloedsomloop naar de nieren gestuurd, die op hun beurt de taak hebben om ze te elimineren door urineren, terwijl de vetoplosbare stoffen door de gal naar de darm worden gestuurd en via de feces worden geëlimineerd. .

 • Eigenlijk niets vreemds.
 • Het is het normale fysiologische proces waarvoor ons lichaam is “ontworpen”.

Het probleem zit hem in het feit dat onze levensstijl, de stress, het gebrek aan aandacht voor voedsel, roken, vervuiling, enzovoort, een groot werk is voor onze orgels, en het gebeurt dat ze niet langer in staat zijn om al het werk dat we met ze doen te ondersteunen.

Deze factoren veroorzaken in veel gevallen een opeenhoping van toxines en bijgevolg het optreden bij verschillende soorten “problemen”, zoals:

 • halitose
 • Slaapstoornis
 • Aanhoudende vermoeidheid
 • Verslechtering van ontstekingsproblemen zoals artritis en astma
 • Spijsverteringsproblemen
 • Zweren of aambeien
 • Verhoogde acne, psoriasis, eczeem en andere huidziekten
 • Verwarring van geest
 • Spier- en gewrichtspijn
 • Verslechtering van premenstruele symptomen
Gezondheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here